ForumAdasi.Com

ForumAdasi.Com (https://www.forumadasi.com/)
-   Diğer Spor Branşları (https://www.forumadasi.com/diger-spor-branslari/)
-   -   Maja Ognjenovic: Lig finalinde Fenerbahçe’yi bekliyorum (https://www.forumadasi.com/diger-spor-branslari/16430-maja-ognjenovic-lig-finalinde-fenerbahce-yi-bekliyorum.html)

mamihlapinatapai 05 Nisan 2023 10:22

Maja Ognjenovic: Lig finalinde Fenerbahçe’yi bekliyorum
 
Maja Ognjenovic: Lig finalinde Fenerbahçe’yi bekliyorum

‘İKİ KUPAYI KAYBETTİK’

Eczacıbaşı Dynavit formasıyla sürdürdüğü kulüp sezonuna da değinen Maja Ognjenovic: “Eczacıbaşı, sezonun önceki bölümünde mükemmel oynadı ancak sonrasında iki kupayı kaybettik” diyerek Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda kaybedilen yarı finali ve aynı zamanda Türkiye Kupası’nda çeyrek finalindeki yenilgiyi hatırlattı.

‘LİG FİNALİNDE FENERBAHÇE’Yİ BEKLİYORUM’

Tecrübeli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ancak izlenimim daha kararlı davrandığımız yönünde. Tijana Boskovic harika oynuyor, Voronkova büyük bir güç ve doğru yoldayız. Türkiye Ligi’nde Türk Hava Yolları ile yarı final ve tabii ki final bekliyoruz. Dikkatli olmamız gerekecek çünkü playoff sistemi değişti, sadece iki maç oynanacak, yani galibiyetlerde 1:1 olursa finalisti altın set belirleyecek. Finalde şu anda dünyanın en iyi voleybolunu oynadığını düşündüğüm Fenerbahçe’yi bekliyorum. Fenerbahçe’deki gibi üç hücumcu kimsede yok!”

‘FİNAL DIŞINDA DİĞERLERİ BAŞARI DEĞİL’

Temsilcimiz Eczacıbaşı Dynavit’in CEV Şampiyonlar Ligi’nde final oynama olasılığına da değinilen röportajda, Maja Ognjenovic konuyla ilgili: “Şampiyonlar Ligi finali için kura çekiminde çok şanslı olduğumuzu kabul etmeliyiz. Antrenörümüz Ferhat Akbaş, Eczacıbaşı için yarı finale kalmanın büyük bir başarı olacağını söyledi ancak ben şahsen final dışında herhangi bir şeyin başarısızlık olacağını düşünüyorum. Elimizde büyük bir şans var ve umarım değerlendireceğiz.” dedi.

Yaşın kendisi için sorun olmadığını belirten dünyaca ünlü pasör: “Bana 39 yaşında nasıl oynayacağımı sordular, tek cevabım sahaya bakmak oldu. Yaş benim için gerçekten sorun değil. Elimden geleni ve kendimden beklediğimi sağladığım sürece kariyerimin sonunu düşünmeyeceğim.” dedi.


Saat: 00:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.