Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2023, 16:22   #1
Çevrimdışı
Avatarsız Forum Üyesi
Postbit bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Koç Burcu Kadını Aşık Olursa

Koç Burcu Kadını Aşık Olursa

Zodyak’ın amazon kanı taşıyan erkek fatması Koç, aşık olursa dur durak bilmez, beklemez, çeker alır! Gerisi macera, ip üstünde cambazlık! Enerjisi kulaklarından püskürür, alevi uzaktan görünür! Koç’un ateşi çabuk harlar, ilişkisi hızlı başlar!

Aceleci aşık, imayı sevmez, dan dan söyler!

Söylemekle kalmaz, en sert rüzgarda aşka yelken açar! Romantik jestler, balkon altında serenatlar, kucak dolusu çiçekler istemez, aşık olduysa ilk adımı erkek atsın diye oturup beklemez, kendini naza çekmez! “Aşık oldum be!” der, ilişkinin tam ortasına damdan düşer gibi girer! Tavlama evrelerini atlayarak geçer, derdini söylemek için kelimelerini özenle seçmez! Sevdiğini koluna takar, yoluna devam eder!

Bir anda parlayan aşkı alev alır!

Aşk derinlerden usul usul gelmez, zamana yayılıp doğru zamanı beklemez, yüksek bir hayat enerjisi olarak kendini bir anda gösterir! O dakikadan sonra Koç yerinde duramaz, konuyu açıklığa kavuşturmadan uyku uyumaz! Arada bir yemeğe çıkalım, birbirimizi yakından tanıyalım diye zamanları zayi etmez, ilk günden içini dışını, ötesini berisini konuşur! Hazırsak başlayalım madem der! Ani duyguları, seri hareketleriyle yangından mal kaçırıyor gibi görünse, bu yangın erkeği biraz ürkütse de yazılmaya başlanan destan tam gaz yaşanır!

Her zamankinden daha cesur, fazlaca korumacı olur!

Aşık olunca daha da dişileşeceği umulan, erime kendimi beğendireyim diye makyajı fazla kaçıran, sözcüklerini zariflerinden, bakışlarını çalımı bollarından seçen kadınların aksine, Koç kendini bulur, coşkunun gazını kökler! Gözünü karartır, madem aşkı artık avuçlarındadır, yan gözlerin önüne setler çeker, fazla samimi arkadaşların elini eteğini ilişkiden keser! Koruma kalkanlarını kaldırır, ilişkisinin bodyguardı olur!

Çocuksu bir heyecan sarar!

Bir bakmışsınız kasım yok ama iman gücüm var dercesine külhan beyliğine soyunur! Bir bakmışsınız küçük bir kız çocuğu gibi istediğini tutturur! Haylazlıklar yapar, oyunlar oynar! Duygu geçişleri şaşırtır! Koç kadını aşık olunca, istediğim sihirli değnekler değmiş gibi hemen olsun ister! Olmazsa mızırdanmaya başlar, çocuk gibi tepinir! Amazonun çocukluğu da başka bir tatlı olur!

Cinsel enerjisi kabından taşar!

En çok kavga sonrası barışma sekslerini sever! Evcilik oyunlarıyla erkeğini yatak odasına çeker! Bedenini saran enerjisi akın akın çağlar, derinlerinde sakladığı çocuk sahnelere çıkar, evcilik temalı oyunlar kurar, Koç cinsel hazzın sınırlarını zorlar! Koç kadını aşıksa, çekimi vücudunun her noktasında fazlaca hisseder!



Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası Beşiktaşlı'lar!










To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı